Professionelt anlægsarbejde på Bornholm

Anlægsarbejde til både private og erhverv

STM Entreprises anlægsafdeling kan udføre det meste anlægsarbejde. Vi er specialister, når det handler om anlægsarbejde, og vi kan varetage en bred vifte af arbejdsopgaver.

STM Entreprise løser opgaver både for private, erhverv og offentlige virksomheder, der har brug for at få udført professionelt anlægsarbejde.

Vi varetager både anlægs- og gravearbejder med erfarne maskinfører og råder over en større maskinpark, så du får en samlet og konkurrencedygtig løsning hos os.

Kontakt vores projektleder Brian Kofoed på telefon 3010 7220 eller e-mail: bk@stme.nu for sparring og rådgivning, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til jer.

 

Anlæg af have

Drømmer du om at få anlagt en ny indkørsel eller parkeringsplads, eksempelvis med lægning af græs, armeringssten eller knust granit, eller skal du bruge en byggevej, kan du kontakte STM Entreprise. Vores dygtige medarbejdere er klar til at få dine drømme til at gå i opfyldelse. 

 

Dræning

Vi løser alle typer af dræningsopgaver. Vi dræner marker, pladser og veje med dozer og drænplov.

 

Professionelt anlægsarbejde

Vi har også erfaring med eksempelvis etablering af multibaner og kunststofbaner f.eks. til fodbold, lægning af rullegræs samt anlæggelse og oprensning af søer. I 2020 oprensede og anlagde vi ca. 45 søer på Bornholm.

 Jordarbejde, opgravning til fundamenter, afgravning til byggepladser og nedgravning af jordvarmeslanger er også blandt de mange anlægsopgaver, som vi udfører.

Gravemaskine, anlægsarbejde

Asfaltering

Vi udfører asfaltering og reparation af mindre områder, render og pladser.

 

Specielle opgaver

Til de lidt mere specielle opgaver, som vi udfører, hører bl.a. pipe bursting og cracking  af vand- og kloakrør, hvilket går ud på, at man trækker et nyt rør igennem et gammelt uden at grave f.eks. hele villavejen op.

Andre anlægsarbejder vi udfører

Beton & belægning

Fliser, beton, belægning, sten

Autoriseret kloakmester

Kloakservice, TV-inspektion, dræn

Nedrivning & genbrug

Nedrivning, miljøsanering, genbrug

Kran & transport

Kran, containerkørsel, specialtransport

Grave- & anlægsarbejde

Asfaltering, anlæg af have, dræning

Ejendoms­service

Græsslåning, snerydning, hækkeklipning

 

STM Entreprise Favico